TA Report

VAŠE BESPLATNO IZVJEŠĆE

Jeste li naslijedili pravo na zemljište u Hrvatskoj? Registrirajte se za besplatno personalizirano izvješće.

ZAPOČNITE SVOJE PUTOVANJE

Upišite svoje prezime i saznajte koja su Vaša moguća prava na zemljište.

REZULTATI PRETRAGE REGISTRIRANIH KORISNIKA DO DANAS:

 
POGOĐENIH PARCELA
 
HEKTARA OTKRIVENIH ZEMLJIŠTA
 
PREPOZNATIH SUVLASNIČKIH ZAPISA

Pomažemo Vam ostvariti prihod od valjanog prava na zemljište bez čistog vlasništva.

Koristimo umjetnu inteligenciju i automatizaciju procesa za rješavanje složenih problema.

Upoznajte naš tim i otkrijte što nas pokreće.

FAQ

Što možete učiniti za mene?

Ako imate legitimno pravo na zemljište i želite ostvariti vrijednost od prodaje tog zemljišta – bez ikakvih troškova unaprijed – tada Vam možemo pomoći.

Koliko će trajati prodaja mog zemljišta?

Brojni su čimbenici koji utječu na trajanje procesa. Jedan od čimbenika, spomenut ranije, je dosezanje kritične mase površine zemljišta unutar određenog područja da bismo osigurali financijsku održivost projekta.

Kad se odlučimo na sljedeći korak i osiguramo sredstva, cilj nam je uspostava čistog vlasništva u roku od 3 do 4 godine. Čim se uspostavi čisto vlasništvo, surađivat ćemo sa svim stranama kako bismo povećali vrijednost tog zemljišta prije prodaje. Očekujemo da će nam za to biti potrebno između 12 i 24 mjeseca.

Što mi osiguravate?

Kao dio Locksmitha, investitor će Vam garantirati isplatu inicijalne rate zajamčene vrijednosti kada se uspostavi čisto vlasništvo. Taj inicijalni iznos odražava investitorov rizik te je znatno niži od očekivane prodajne cijene.

Nakon ishođenja čistog vlasništva, maksimizirat ćemo vrijednost zemljišta, kao što je objašnjeno u prethodnom odgovoru. Ovisno o složenosti pojedinog slučaja, taj proces mogao bi trajati 1-2 godine. Kada prodamo zemljište, prema ugovoru ćete primiti daljnju uplatu, kojom Vaš udio u cjelokupnom procesu doseže barem 80% vrijednosti prodajne cijene.


Imaš li
3 minute?
Budi frend!